Rektör Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, Akademisyenlerle Buluştu

Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, İslami İlimler Fakültesi öğretim elemanlarıyla bir araya geldi.

Yahya Eren Konukevinde gerçekleştirilen toplantıya Rektör Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ferit İzci, Prof. Dr. Mustafa Atlı, Prof. Dr. Ayhan Yılmaz, Genel Sekreter Muhammed Sami Belet, İslami İlimler Fakültesi Dekanı  Prof. Dr. Yusuf Sancak, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Çoban, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nurullah Ulutaş ile İslami İlimler Fakültesinin öğretim elemanları katıldı.

Karşılıklı sohbet şeklinde geçen görüşmede Rektör Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, Bitlis Eren Üniversitesinin daha kaliteli, daha modern ve öğrenci merkezli eğitim verme hedefine emin adımlarla ilerlediğini vurguladı.

Prof. Dr. Elmastaş: “Üniversitemizi Birlikte En Üst Noktalara Taşıyacağız”

Günümüzde üniversitelerin eğitim-öğretim faaliyetleri ve bilimsel çalışmaları sürdürmenin yanında toplumun temel sorunlarına çözümler geliştiren bir yapıya da büründüklerinin göz ardı edilemeyeceğini ifade eden Prof. Dr. Elmastaş, Bitlis Eren Üniversitesinin bölgemizde önemli bir noktada olduğunu söyledi. Elmastaş, yeni unvan alan akademisyenleri de kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.

Toplantı soru-cevap bölümüyle son buldu.