Bitlis Eren Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerinden Bir Başarı Daha

Bitlis Eren Üniversitesi Öğrencileri, Antalya Gastronomi Şampiyonasından ödülle döndü.

Bitlis Eren Üniversitesi Kanık Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri, Öğretim Görevlisi Osman Keskin rehberliğinde Antalya'da yapılan gastronomi etkinliklerine katılarak çeşitli kategorilerde ödül aldılar.

Antalya'da düzenlenen ve Türkiye'nin en prestijli gastronomi etkinliklerinden biri olan, Michelin Yıldızlı Şeflerin de jüride bulunduğu “Uluslararası Gastro Antalya Gastronomi Şampiyonasında” Bitlis Eren Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri  2 Altın, 1 Gümüş ve 1 de Bronz madalya kazandı.

Madalya alan öğrencileri makamında ağırlayan Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, öğrencileri ve danışman hocalarını tebrik ederek başarılarından dolayı onları kutladı ve teşekkür belgesi verdi.

Belge takdim töreninde bir açılama yapan Rektör Elmastaş,  “Öğrencilerimizi göstermiş oldukları performans ve başarılarından dolayı kutluyorum. Öğrencilerimiz, geçtiğimiz günlerde Diyarbakır’da düzenlenen Gastronomi Şampiyonasından da ödülle döndüler. Antalya’da düzenlenen yarışmada ise çeşitli kategorilerde yine önemli başarılar elde ederek bizleri gururlandırdılar. Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümümüzün çiçeği burnunda öğrencilerinin yakaladığı bu başarı bizleri heyecanlandırıyor. Bitlis Eren Üniversitesi olarak öğrencilerimizi bir adım öne taşımak için gerçekleştirdiğimiz çalışmalara her yıl bir yenisini ekliyoruz. Öğrencilerimizi tekrar kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Belge takdim programı, fotoğraf çekimiyle sona erdi.