Bitlis Eren Üniversitesi (BEU) Adilcevaz Meslek Yüksekokulunda Futbol Sahası Açılışı Yapıldı

Bitlis Eren Üniversitesi Adilcevaz Meslek Yüksekokulu yerleşkesinde yer alan futbol sahası, onarımının tamamlanmasının ardından Rektör Prof. Dr. Necmettin Elmastaş’ın katıldığı törenle hizmete açıldı.

Futbol sahasını öğrencilerin hizmetine sunmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Rektör Elmastaş,“Öğrencilerimizin talepleri doğrultusunda ve imkanlar ölçüsünde ilçelerimizdeki Meslek Yüksekokullarında sosyal ve sportif donatı eksikliklerini de süratle tamamlıyoruz. Adilcevaz Meslek Yüksekokulu’ndaki futbol sahamız, Gençlik ve Spor Bakanlığımızın imkanlarıyla inşa edildi. Bu tesisi Üniversitemize ve ilçemize kazandırdıklarından dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na şükranlarımı arz ediyorum.” dedi. Rektör Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, öğrencilerin hizmetine açılan futbol sahasının aynı zamanda Adilcevaz’daki gençlere de hizmet vermesini amaçladıklarını sözlerine ekledi.

Rektör Elmastaş ve beraberindeki heyet, futbol sahasının açılışından sonra Adilcevaz Meslek Yüksekokulu’unu ziyaret etti. Adilcevaz Meslek Yüksekokulu bünyesinde gerçekleştiren çalışmaların yanı sıra hayata geçirilmesi tasarlanan projelerin değerlendirildiği ziyarette, yüksekokul yönetimi ve personeli ile fikir alışverişinde bulunuldu. Bitlis Eren Üniversitesinin bütün birimlerinde yapılan çalışmaları yakından takip ettiğini ifade eden Rektör Elmastaş, Bitlis Eren Üniversitesini hak ettiği noktaya taşımak için önemli stratejik hedefler belirlediklerini söyledi.  Elmastaş, göreve geldiği günden itibaren fiziki ve altyapı çalışmalarının yanı sıra öğrenci odaklı projelere de ağırlık verdiklerini ifade etti.

Yeni atanan Adilcevaz Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Sabahattin Koç’a da yeni görevinde başarılar dileyen Rektör Elmastaş,  daha sonra okul müştemilatını ve sınıfları gezerek öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Adilcevaz programından sonra Ahlat Meslek Yüksekokulunu da ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, yeniden atanan MYO Müdürü Öğr. Gör. Harun Koçak’ı ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Ahlat Göl Manzaralı Bungalov Evler’de Kalan Öğrenciler Ziyaret Edildi

Ahlat Meslek Yüksekokulu ziyaretinden sonra Rektör Elmastaş, Ahlat Göl Manzaralı Bungalov Evler’de barınan öğrencileri ziyaret etti. Rektör Elmastaş burada öğrencilerle bir süre sohbet ederek sorun, ihtiyaç ve taleplerini dinledi. Ahlat ilçesinde öğrencilerin barınma olanaklarının sınırlı olduğunu ifade eden Rektör Elmastaş, özellikle erkek öğrencilerin yurt ihtiyacının temini için çalışmaların devam ettiğini kaydetti.

Programa Rektör Prof. Dr. Necmettin Elmastaş’la beraber Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Atlı ve Prof. Dr. Ayhan Yılmaz, Genel Sekreter Muhammed Sami Belet, Belediye Başkan Vekili Zeynal Nacar, Belediye Başkan Yardımcısı Aslan Alatlı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuz Beşkardeş, Adilcevaz MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Sebahattin Koç, Ahlat MYO Müdürü Öğr. Gör. Harun Koçak ve Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Fikri Ağgün katıldı.